Wpisujcie najlepszy mecz, jaki widzieliście :-)
Najlepszy mecz, jaki oglądaliście
Bayern-Getafe 3-3 byl dobry
W moje urodziny :D tamten mecz byl
Oczywiście LFC vs milan finał z 2005 r.
O tak tego meczu nie zapomne chyba nigdy w życiu :)
Wiele było takich meczów...
Chyba najlepsze to dwa spotkania w Warszawie Widzewa z Legią rok po roku w 1996 i 1997 roku.
O tak.A Legia - Widzew z 1997r. to chyba najlepszy mecz w ostatnim dziesięcioleciu w polskiej lidze.(miałem wtedy 4 lata i dobrze że mam internet bo tak to bym w życiu sie nie dowiedział że taki mecz był) :D
ja sądze że mecze Barcelony są najlepsze
a no i finał LM Milan - Liverpool
AC Milan - Liverpool FC w finale ligi mistrzów był fantastyczny, a ostatnio podobał mi się mecz rewanżowy Lech Poznań - Austria Wiedeń.
Lech - Deportivo albo Czechy - Turcja :cool:
Oczywiście chodzi o mecze na żywo!!!
To Polska -Norwegia 3-0 2001 rok :cool:
hmm milan-liverpool w stambule, turcja czechy na euro i mecz chelsea z barceloną 4-2 w lm 2004/05
po meczu chelsea - barcelona pierwszy i jak narazie jedyny raz sie popłakałem po meczu milem wtedy 12 lat i byłem za barceloną :)
mecz Celtic - Milan 2:1 z tamtego roku!!! Albo Celtic - ManU 1:0 sprzed 2 lataach, Celtic - Rangers 5:1 i Juve - Celtic 3:4 :D
mój najlepszy mecz to jak narazie lech poznań -austria wiedeń mnóstwo emocji szczególnie w końcówce
dobrych meczy jest mnóstwo , final lm milan- liverpool, polska - czechy, lech - austria, nancy, deportivo i wiele innych. pozdro
Oczywiście AC MILAN vs lfc finał z 2007 r. :cool:
w ostatnich latach to finał milan fc liverpool
Polska Portugalia
Legia Widzew
eliminacje do euro 2008 polska portugalia wygraliśmy 2-1 :fan: :fan: :pilka: :pilka:
na żywo to Schalke04-Atletico Madryt w el.LM a w telewizji to Final LM Milan-Liverpool
NA ŻYWO TO ŚLĄSK WROCŁAW-WISŁA KRAKÓW
Serbia 2 : 2 Polska jak awansowaliśmy do mistrzostw europy po raz pierwsz
lks labedy - piast gliwice 1997
BVB-Bayern 1-1 Bramka Błaszczykowskiego hmmm piękna :)
Może dla mnie najlepszy bo na żywo oglądany w sensie bycia na stadionie :)
Polska 10:0 San Marino
Polska 9:0 Norwegia
Polska 8:0 Azerbejdżan
Polska 8:0 Liechtenstein
Polska 7:0 Haiti
Osobiscie mecz o 3-cie miejsce Espana82-FRA-POL 2:3 :pilka:
na zywo? polska - belgia. mecz ktory dal nam awans na ME
a w tv to Liverpool fc - milan - final champions league w 2005r.
YNWA
derby menchesteru .......
Dla mnie finał LM w Stambule Liverpool-Milan oraz wczorajszy mecz również ligi mistrzów Manchester United-Bayern Monachium.PIĘKNY GOL ROBBENA :pilka:
Dla mnie najlepszy mecz był PSV vs Feyenoord Rotterdam Było 10 do zera dla PSV :pilka:
Niedawno był piękny mecz - Wisła Kraków 4:0 Legia Warszawa xD

Jak dal mnie to finał LM Barca : Arsenal..... Piekne chwile :D